Nors profesionalūs barmenai paprastai maišo mėtų lapus ruošdami individualius mojito užsakymus, tam tikromis progomis reikia elgtis taupiau. Nesvarbu, ar planuojate surengti vakarėlį kieme, ar entuziastingų geriančiųjų būrys atvyksta į jūsų namus vakarienės, partijomis gaminami kokteiliai yra jūsų bilietas į lengvą pramogą. Paruošę skanius kokteilius, galite pastatyti užpildytus ąsočius išsibarsčiusiose gėrimų stotyse arba laikyti ąsočius šaldytuve, kad svečiai galėtų greitai paimti. Bet kuriuo atveju jūsų paruošti kokteiliai padės išlaikyti taures pilnas, kol išeis paskutinis svečias.
Užuot pripildę savo pirkinių krepšelį šviežių mėtų pakuotėmis, imkitės mėtų sirupo, kai pradėsite dirbti maišydami gaivius mojito kokteilius savo svečiams. Pildami mėtų sirupą į savo kokteilių receptus, sutaupysite savo rankas nuo laiko, reikalingo mėtoms sumaišyti, o be pastangų galėsite išdalinti taures putojančių kokteilių. Laikas, kurį būtumėte praleidęs daužydamas mėtų lapus, gali būti nukreiptas į kitas prieglobos pareigas.
Nėra gėdos dėl šio pateikimo sparčiojo klavišo
Pasigaminkite savo mėtų sirupą verdančiame vandenyje ištirpindami cukrų, o po to užplikydami mėtų lapelius cukringame skystyje. Iš saldaus mišinio nukošę mėtų gabalėlius, turėsite paruoštą naudoti mėtų sirupą, kurį galėsite laikyti šaldytuve ir pridėti prie įvairių gėrimų ir maisto receptų. Arba galite nusipirkti paruošto mėtų sirupo, kurį galite supilti į mojito, klasikinių mėtų džiūvėsių kokteilių ir netgi pyrago tešlos partijas, kai trokštate mėtinės gaivios.
Subalansuokite bet kokį saldumą, kurį sukuria mėtų sirupas, su išspaustomis laimo sultimis. Norėdami savo svečiams patiekti gazuotų mojito, palaukite, kol įpilsite klubinės sodos, kol išgersite. Žinoma, vien todėl, kad pasirinkote nuorodas gėrimų gamybos skyriuje, nereiškia, kad turėtumėte taupyti pristatymams. Puošnios taurės su žaliosios citrinos ratelių puošmena ir keliomis skoningomis mėtų lapelių šakelėmis. Prireiks įgudusio, pastabaus gomurio, kad galėtumėte tiksliai nustatyti, kaip paspartinote šį vakarėlį.