Citrininiai batonėliai yra vienas maloniausių desertų Amerikos kanone, randantis namus kepinių išparduotuvėse ir konditerijos parduotuvėse. Tačiau kai kurioms paletėms, nuotaikoms ir progoms kuklus citrinų batonėlis gali prasiskverbti pro įžeidžiančią teritoriją ir patekti į nuobodžių desertų karalystę. Kai taip yra ir į citrinos batonėlius reikia sušvirkšti šiek tiek wow, pabandykite pridėti imbiero.
Imbieras yra aštrus, kvapnus ingredientas, kuris citrinų batonėlius pakels į kitą lygį. Klasikinio paruošimo desertas yra itin saldus, jo aitrumas skiriasi nuo citrinos ar citrinos sulčių. Šakniavaisių imbiero skonis yra vienas sudėtingiausių ir patraukliausių, iš karto užliejantis prieskonių, medienos, citrinų, saldumo ir kvapų natas. Imbieras puikiai sumažina per didelį citrinų batonėlių saldumą su aštresne puse, kartu papildo citriną ir suteikia desertui daugiau gylio. Imbiero skonis ir kvapas gali būti apibūdinami kaip gaivinantys ir dėl šios priežasties yra dažnas šviežių sulčių ingredientas. Ši kokybė padės padidinti garsumą, šviežumą ir žvilgesį, kai tik prireiks citrinos batonėlio atnaujinimo.
Kaip pasigaminti imbiero citrinų batonėlius
Pirmiausia turite įsitikinti, kad užrakinote citrinos batonėlio receptą. Jei pradedate nuo pirmo, išbandykite šį klasikinį citrinos batonėlio receptą, kuriame naudojami standartiniai ingredientai, tokie kaip cukraus pudra ir citrinos žievelė tinkamu kiekiu. Paprasčiausia vieta imbierui įtraukti į lygtį bus citrininės varškės įdaras pagal nurodytą citrinos batonėlio receptą. Citrinų varškės mišinio kūrimas paprastai reiškia drėgnų ingredientų, pvz., kiaušinių ir citrinų sulčių, sumaišymą, o po to miltų įdėjimą. Šis šlapių ingredientų etapas yra vieta, kurioje galite atsikratyti imbiero pastos, kurią nesunku rasti daugelyje maisto prekių parduotuvių. Pabandykite į klasikinį citrinos batonėlio receptą pridėti 1 valgomąjį šaukštą imbiero pastos, kad gautumėte subtilų, bet neabejotiną šviežią ir aštrų skonį.
Jei trūksta laiko arba renkatės labiau paruoštą kepimo tirpalą, nusipirkti iš anksto paruoštos citrininės varškės ir imbiero pastos yra paprastas, parduotuvėje nusipirktas greitas citrinų batonėlių pasirinkimas. Yra ir kitų būdų, kaip suminkštinti imbierą: įberkite į šviežią smulkiai sutarkuotą imbierą tokiu pat kiekiu kaip ir pastos, kad gautumėte stipresnį smūgį. Arba norėdami sušvirkšti aromatą, pasigaminkite šį imbiero sirupą ir apšlakstykite jį ant standartinių citrinų batonėlių.