SHIP KEE: pasinerkite į Honkongo kaimynystės pietų kultūrą ir Kinijos jūrų paveldą
Honkongas – „Michelin Bib Gourmand“ restoranas LAIVO KEEnuo 2021 m. lapkričio mėn. pristatymo Laivų gatvėje, branginamas dėl savo naudingos Kantono virtuvės paveldo, nusileido erdvioje naujoje, jūriniais įkvėptais Hopewell centre, Wan Chai centre, ir švenčia su naujai sukurtais rankų darbo patiekalais, kuriais pagerbiama nepaprasta Kinijos jūreivystės kultūra. senesnių metų.
Daugiau nei 6000 kv. pėdų – dvigubai daugiau nei ankstesnėje vietoje – naujos patalpos suteikia ramią aplinką linksmiems susibūrimams ir sotiems, autentiškiems komforto patiekalams. Šiltai apšviestas interjeras, keliantis nostalgiją, talpinantis 240 žmonių ir 7 atskiri kambariai, yra ideali vieta vestuvėms ir linksmoms šventėms.
LAIVO KEEKulinarijos komanda, kuri 2023 m. ir 2024 m. atvedė restoraną į „Michelin Bib Gourmand“ pripažinimą, ir toliau švenčia savo šaknis plačiuose naujuose namuose. Įsipareigoję laikytis senų technikų, jie pristato prabangią klasikinių naminių patiekalų, aukščiausios kokybės džiovintų jūros gėrybių, wok keptų delikatesų, ant žarijų keptų gardėsių ir dim sum mėgstamų patiekalų kolekciją. Meniu demonstruojami autentiški klasikinės Kantono virtuvės skoniai, užtikrinantys, kad mėgstami receptai išliktų pietų centre.
Kaip LAIVO KEE plaukia į Hopewell centrą, „Epicurean Group“ pristatė įdomų naują Pekino restoraną, Saulės mėnulio vietabuvusioje Ship Street vietoje, siūlantis nebrangų, nuotaikingą vakarienę su klasikiniais Pekino patiekalais ir nostalgišku žavesiu.
SHIP KEE Joyfully Downs Anchor su nesenstančiais naujais a la Carte kūriniais
Tarp svarbiausių dalykų LAIVO KEEIšsamius naujus namus būtina išbandyti Shunde stiliaus žuvies maw ir žuvies galvos tiršta sriuba (HK $ 148 vienam asmeniui, paruošta mažiausiai 4 pietaujantiems), Pearl River Delta specialybė, kurią sukūrė didžiuliai virtuvės komandos įgūdžiai. Kai žuvis kruopščiai išgarinama ir iškaulinama, tik mėsa nuo galvos naudojama glotniam, šilkiniam ir kvapniam sultiniui, spindinčiame umami žuvies kolageno ir odos savybėmis.
Svaigus česnakinės aitriosios paprikos esencija ir „wok“ keptas traškumas Honkongo taifūno prieglaudos stiliaus virtuvėje pakyla į kitą dimensiją. Typhoon Shelter stiliaus keptos krevetės su Longjing arbatos lapais, paprika ir salierais (275 HK$). Išradingas Hangdžou keptuvėje skrudintos „Dragon Well“ arbatos papildymas sustiprina jos kvapą ir skonį.
Meniškai sukurti parašai – autentiškų lobių meniu
Norėdami pradėti savo kulinarinę kelionę, valgytojai gali rinktis iš minios malonių užkandžių, tokių kaip Kepta krevečių skrebučiai su Sūdytas kiaušinio trynys (35 HK$ už vienetą, minimalus užsakymas 4 vnt.), Druskos ir pipirų kiaulienos ristūnų įkandimai (148 HK$) ir Typhoon Shelter stiliaus giliai kepti baklažanai su krevečių putėsiais (68 HK$) arba pasimėgaukite maitinančiu maistu Dvigubai virta jūros kriauklė ir žuvies sriuba su melionu ir kiauliena (728 HK$ 6 žmonėms, 1388 HK$ 12 žmonių; reikalingas išankstinis užsakymas 24 val.).
LAIVO KEEMeniu baigiasi nostalgiškų kantonietiškų desertų paradu. Saldžiųjų migdolų sriuba su kiaušinio baltymu (42 HK$ asmeniui), Kokosų skaldytų žirnelių pudingass (42 HK$), Juodojo sezamo suktinukai (42 HK$), Garuose virtas raudonųjų datulių pyragas (45 HK$) ir Keptos tešlos suktukai su sirupu (HK$48) prisijungia Garuose virta bandelė su lotoso sėklų pasta ir sūdytu kiaušinio tryniu (HK $ 20 už vienetą, 2 vnt minimalus užsakymas) ir Garuose virtas Kantono biskvitas (38 HK$) pagerbdami saldžius namų skonį. Saldus Virinama dvigubai Paukščių lizdas migdolų piene (388 HK$ vienam asmeniui) patiks tiems, kurie nori pagerinti savo sveikatą ir mėgautis geresniais gyvenimo skoniais.
Puikūs pietūs su tradiciniais „dim sum“ patiekalais, demonstruojančiais sudėtingus kulinarinius įgūdžius
Ramų pietų laiką skatina gausus „dim sum“ patiekalų pasirinkimas, visi su meile pagaminti ir ką tik iš virtuvės. Tradicija yra šūkis, apimantis koldūnus, ryžių suktinukus, bandeles ir kt., šefo rekomendacijas, įskaitant Garuose virtų krevečių kukuliai (48 HK$ už 4 vnt.), Kepti Taro koldūnai (45 HK$ už 3 vnt.) ir Keptuvėje kepti Ropių pyragas su maltomis krevetėmis (48 HK$ už 3 vnt.), taip pat Keptos ananasų bandelės, įdarytos ant grotelių kepta kiauliena (45 HK$ už 3 vnt.).
Prabangūs banketai, įkvėpti Kantono pietų aukso eros
LAIVO KEEnauja Banketo meniu susideda iš 3 prabangių rinkinių (nuo 8 888 Honkongo dolerių už 12 žmonių vakarėlį), kuriuose gausu patikimų rankų darbo parašų ir viliojančių kūrinių, kurie įkūnija nesenstantį Kantono virtuvės skonį ir turtingas Kinijos jūrinio paveldo tradicijas.
Restorano bendruomenės bendravimo paveldą simbolizuoja įspūdingas centrinis elementas – kruopščiai pagamintas tradicinio medinio „palaiminimo laivo“ modelis. Atkartodamas didingus Kinijos Mingų dinastijos jūrų ekspedicijų laivus, jis sugrąžina valgytojus į šlovės ir atradimų amžių. Meniškai pratęsiant šią dvasią, ryški kaligrafijos meno siena prie įėjimo demonstruoja įvairių stilių kinų „laivo“ simbolius, kviečiančius tyrinėti turtingą kultūrinę kelionę.
LAIVO KEE dabar yra adresu 6/F, Hopewell Centre, 183 Queen's Road East, Wan Chai, Honkongas. Jis dirba kasdien nuo 11 iki 15:45 ir nuo 18 iki 23 val.
Jei norite rezervuoti ar pasiteirauti, apsilankykite book.bistrochat.com/shipkeeskambinkite (852) 2893-9688, WhatsApp (852) 6620-3364 arba el. info@shipkee.hk. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite www.epicurean.com.hk/restaurant/ship-kee/.
Patinka ir susisiekite su LAIVO KEE ant:
Honkongo kelionių ir kelionių paketai
Norite daugiau naujienų apie Kur apsistoti Honkonge? Pamėgti, sekti ir prenumeruoti OutofTownBlog.com įjungta Facebook, Twitter, Instagramasir Pinterestir Komanda išvyko iš miesto „YouTube“. daugiau Honkongo kelionių ir maisto vietų.
Skaityti: Honkongo maisto kelionė: pasivaikščiojimas po maistą Mongkoke